Juridische vacatures

your next step.

Op zoek naar een juridische vacature?

Een baan of opdracht vinden via het netwerk van Debora Richard? Dat kan! Ik ben gespecialiseerd in juridische functies binnen de overheid, het bedrijfsleven en de advocatuur. Hieronder kun je op rechtsgebied en trefwoord zoeken. Staat jouw droombaan er niet tussen? Schrijf je dan in en ontvang passende juridische vacatures.

Jouw juridische vacature op deze site?

Hogere response op jouw vacature tegen een scherp tarief? Snel een goede jurist vinden voor jouw organisatie? Debora Richard heeft een groot bereik onder juristen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in detachering van juristen en werving & selectie en executive search. Voor elk vraagstuk een jurist.

vacatures

Vacature jurist subsidierecht en bestuursrecht
Eindhoven, Voltijds, Deeltijds
Houd je van afwisseling, werken in een klein team en sta jij stevig in je schoenen? Heb je verstand van subsidie- en bestuursrecht en werk je graag in een innovatieve, maatschappelijke context? Dan hebben wij een leuke en uitdagende juridische functie voor jou!
Vacature Bestuurslid-secretaris
Amsterdam, Deeltijds, Vrijwilliger
Voor het bestuur van de vereniging Amnesty International, afdeling Nederland zijn wij, wegens het vertrek van het huidige Bestuurslid-secretaris per juni 2023, op zoek naar een (vrijwillige) Bestuurslid-secretaris (m/v/x)*, voor gemiddeld 4 uur per week.
Vacature jurist omgevingsrecht
Regio Rotterdam, Voltijds, Deeltijds
Voor een gerenommeerd multidisciplinair adviesbureau in de regio Rotterdam ben ik op zoek naar een JURIST OMGEVINGSWET (vaste positie). Bij uitstek een leuke en interessante functie voor een jurist die nu bij de overheid zit en meer afwisseling en ontwikkeling zoekt.
Vacature Jurist bij de Rijksoverheid
Amersfoort, Voltijds, Deeltijds, Tijdelijk
Aan de slag als jurist bij de Rijksoverheid? Dat kan! Je gaat werken voor één van de ministeries of uitvoeringsdiensten op het gebied van bestuursrecht, privacyrecht of aanbestedingsrecht.
Vacature Jurist Letselschade
Landelijk, Voltijds, Deeltijds
Wil jij bij een bedrijf aan de slag waarvan je later nog eens zegt, wat was dat een leuke en leerzame tijd, wat hebben we naast serieus werken hard gelachen en wat heb ik er veel connecties gemaakt, misschien wel vrienden voor het leven? Waar geen één zaak hetzelfde is en waar je écht het verschil kan maken voor mensen? Dan is dit misschien wel de vervolgstap voor jou in jouw carrière.
Vacature Privacy Officer
Regio Rotterdam, Voltijds, Deeltijds
Vacature bedrijfsjurist (vaste positie)
Regio Rotterdam, Voltijds, Deeltijds
Ben jij een ervaren business partner en jurist met ruime kennis van ondernemings- en contractenrecht ? Wil jij werken binnen een mooie organisatie die volop in ontwikkeling is?
Vacature Functionaris Gegevensbescherming
Regio Breda
Wil jij als FG/ Data Protection Officer het verschil voor de zorg maken? Voor een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in de regio Breda ben ik op zoek naar een ambitieuze directe collega!
Vacature Interim jurist grondzaken | vastgoed
Heel Nederland
Voor diverse gemeenten ben ik doorlopend op zoek naar goede juristen grondzaken | vastgoed.
Vacature juridisch adviseur openbare Ruimte gemeente (vaste positie) - ingevuld
Regio Gelderland, Voltijds, Deeltijds
Zoek jij diversiteit in je werk? Een baan waarbij je het ene moment bezig bent met een overhangende tak en daarna aansluit bij een overleg over een groot contract met een bekabelaar? Ligt jouw hart bij een combinatie van bestuursrecht en privaatrecht? En wil je graag werk dat ertoe doet? Dan ben jij onze nieuwe Jurist openbare Ruimte!

juridische vacatures op social media

In mijn LinkedIn groep Vacatures voor (interim) juristen, op Twitter en Facebook plaats ik ook elke dag de nieuwste juridische vacatures. Je bent van harte uitgenodigd om mij te volgen. 

Hulp nodig bij het solliciteren?

Ik geef individuele sollicitatietrainingen en trainingen aan groepen. Trainingen kunnen op maat gemaakt worden en bestaan uit één of meerdere onderdelen:

  1. Cv sessie
  2. LinkedIn sessie
  3. Schrijven van een motivatiebrief
  4. Netwerken
  5. Jobhunting | vacatures vinden
  6. Voorbereiden op en voeren van het sollicitatiegesprek 

Jouw juridische vacature op deze site?

Hogere response op jouw vacature tegen een scherp tarief? Snel een goede jurist vinden voor jouw organisatie? Debora Richard heeft een groot bereik onder juristen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in detachering van juristen en werving & selectie en executive search. Voor elk vraagstuk een jurist.

Scroll naar boven