Juridische vacatures

your next step.

Op zoek naar een juridische vacature?

Een baan of opdracht vinden via het netwerk van Debora Richard? Dat kan! Ik ben gespecialiseerd in juridische functies binnen de overheid, het bedrijfsleven en de advocatuur. Hieronder kun je op rechtsgebied en trefwoord zoeken. Staat jouw droombaan er niet tussen? Schrijf je dan in en ontvang passende juridische vacatures.

Jouw juridische vacature op deze site?

Hogere response op jouw vacature tegen een scherp tarief? Snel een goede jurist vinden voor jouw organisatie? Debora Richard heeft een groot bereik onder juristen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in detachering van juristen en werving & selectie en executive search. Voor elk vraagstuk een jurist.

vacatures

Vacature Jurist bij de Rijksoverheid
Amersfoort, Voltijds, Deeltijds, Tijdelijk
Aan de slag als jurist bij de Rijksoverheid? Dat kan! Je gaat werken voor één van de ministeries of uitvoeringsdiensten op het gebied van bestuursrecht, privacyrecht of aanbestedingsrecht.
Vacature Jurist Letselschade
Landelijk, Voltijds, Deeltijds
Wil jij bij een bedrijf aan de slag waarvan je later nog eens zegt, wat was dat een leuke en leerzame tijd, wat hebben we naast serieus werken hard gelachen en wat heb ik er veel connecties gemaakt, misschien wel vrienden voor het leven? Waar geen één zaak hetzelfde is en waar je écht het verschil kan maken voor mensen? Dan is dit misschien wel de vervolgstap voor jou in jouw carrière.
Vacature Privacy Officer
Regio Rotterdam, Voltijds, Deeltijds
Vacature bedrijfsjurist (vaste positie)
Regio Rotterdam, Voltijds, Deeltijds
Ben jij een ervaren business partner en jurist met ruime kennis van ondernemings- en contractenrecht ? Wil jij werken binnen een mooie organisatie die volop in ontwikkeling is?
Vacature Senior Bedrijfsjurist overheid
Den Haag, Voltijds, Deeltijds
Voel jij je als een vis in het water in een dynamische projectorganisatie en heb je hart voor de publieke zaak? Heb je een brede juridische kennis en schakel je graag tussen gevarieerde casussen? Dan ben jij de senior bedrijfsjurist die we zoeken!
Vacature Functionaris Gegevensbescherming
Regio Breda
Wil jij als FG/ Data Protection Officer het verschil voor de zorg maken? Voor een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in de regio Breda ben ik op zoek naar een ambitieuze directe collega!
Vacature Interim jurist grondzaken | vastgoed
Heel Nederland
Voor diverse gemeenten ben ik doorlopend op zoek naar goede juristen grondzaken | vastgoed.
Vacature juridisch adviseur openbare Ruimte gemeente (vaste positie) - ingevuld
Regio Gelderland, Voltijds, Deeltijds
Zoek jij diversiteit in je werk? Een baan waarbij je het ene moment bezig bent met een overhangende tak en daarna aansluit bij een overleg over een groot contract met een bekabelaar? Ligt jouw hart bij een combinatie van bestuursrecht en privaatrecht? En wil je graag werk dat ertoe doet? Dan ben jij onze nieuwe Jurist openbare Ruimte!
Vacature arbeidsrechtjurist - ingevuld
Amstelveen, Voltijds, Deeltijds
Ik ben op zoek naar een gedreven en klantgerichte arbeidsjurist die advies en bijstand zal leveren aan het bedrijfsleven en allerlei non-profit organisaties. Je zal fungeren als juridisch business partner in de breedste zin van het woord.
Vacature junior ondernemingsjurist (vaste positie) - ingevuld
Amstelveen, Voltijds, Deeltijds
Wij zijn op zoek naar een gedreven en klantgerichte ondernemingsjurist die advies en bijstand zal leveren op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht en soms privacyrecht aan het bedrijfsleven en allerlei non-profit organisaties. Je maakt deel uit van een klein ambitieus team van ondernemingsjuristen en een office manager.

juridische vacatures op social media

In mijn LinkedIn groep Vacatures voor (interim) juristen, op Twitter en Facebook plaats ik ook elke dag de nieuwste juridische vacatures. Je bent van harte uitgenodigd om mij te volgen. 

Hulp nodig bij het solliciteren?

Ik geef individuele sollicitatietrainingen en trainingen aan groepen. Trainingen kunnen op maat gemaakt worden en bestaan uit één of meerdere onderdelen:

  1. Cv sessie
  2. LinkedIn sessie
  3. Schrijven van een motivatiebrief
  4. Netwerken
  5. Jobhunting | vacatures vinden
  6. Voorbereiden op en voeren van het sollicitatiegesprek 

Jouw juridische vacature op deze site?

Hogere response op jouw vacature tegen een scherp tarief? Snel een goede jurist vinden voor jouw organisatie? Debora Richard heeft een groot bereik onder juristen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in detachering van juristen en werving & selectie en executive search. Voor elk vraagstuk een jurist.

Scroll naar top