Juridische vacatures

your next step.

Op zoek naar een juridische vacature?

Een baan of opdracht vinden via het netwerk van Debora Richard? Dat kan! Ik ben gespecialiseerd in juridische functies binnen de overheid, het bedrijfsleven en de advocatuur. Hieronder kun je op rechtsgebied en trefwoord zoeken. Staat jouw droombaan er niet tussen? Schrijf je dan in en ontvang passende juridische vacatures.

Jouw juridische vacature op deze site?

Hogere response op jouw vacature tegen een scherp tarief? Snel een goede jurist vinden voor jouw organisatie? Debora Richard heeft een groot bereik onder juristen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in detachering van juristen en werving & selectie en executive search. Voor elk vraagstuk een jurist.

vacatures

Vacature (beginnend) advocaat-medewerker civiel (bouw)recht
Leeuwarden
Als (beginnend) advocaat-medewerker civiel (bouw)recht aan de slag bij een van de leukste kantoren in Friesland?  Als advocaat-medewerker ben je onderdeel van ons team gedreven advocaten. Je adviseert aan en procedeert voor onze cliënten, waaronder overheden, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en bouwbedrijven. Veel van het werk raakt aan de huidige maatschappelijke thema’s en actualiteiten. Je helpt onze cliënten hun doelen te verwezenlijken.
Vacature (gevorderd) advocaat-stagiaire/ advocaat-medewerker
Rijswijk, Voltijds, Deeltijds
Ben jij die teamplayer die stevig in zijn schoenen staat, met humor en die over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt? Graag willen wij met jou verder bouwen aan ons kantoor op het gebied van het familierecht en arbeidsrecht.
Vacature Legal Officer
Amsterdam-Zuidoost, Deeltijds
Vacature Procurement Officer
Amsterdam-Zuidoost, Deeltijds
Vacature Jurist Bouw- en woningtoezicht (m/v/x)
Apeldoorn, Voltijds
Is jouw vakgebied jouw passie? Kent de ruimtelijke regelgeving voor jou geen geheimen? Bijt jij je vast in de nieuwe wetgeving? Dan zoeken wij jou! Werken voor Apeldoorn… betekent werken voor een open en ambitieuze organisatie. Met 167.000 inwoners zijn we de 11e gemeente van Nederland. Met zo’n 1.350 collega’s dragen we bij aan de strategische doelen van de organisatie: Apeldoorn versterken als gezinsstad, duurzaam en ondernemend Apeldoorn en een toeristisch toplandschap.
Vacature Junior Arbeidsrechtjurist (m/v) - wo/ hbo
Amstelveen, Voltijds, Deeltijds
Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht B.V. staat werkgevers en werknemers in heel Nederland bij op alle gebieden van het arbeidsrecht, met een focus op het ontslagrecht. Wij zijn een informele, kleinschalige organisatie met zes medewerkers, waaronder drie juristen. Wij zijn gevestigd in Amstelveen. In verband met de uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een junior Arbeidsrechtjurist.
Vacature jurist omgevingsrecht
Regio Rotterdam, Voltijds, Deeltijds
Voor een gerenommeerd multidisciplinair adviesbureau in de regio Rotterdam ben ik op zoek naar een JURIST OMGEVINGSWET (vaste positie). Bij uitstek een leuke en interessante functie voor een jurist die nu bij de overheid zit en meer afwisseling en ontwikkeling zoekt.
Vacature Privacy Officer
Regio Breda
Binnen deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de bescherming van miljoenen patiëntgegevens, wat écht een prachtige uitdaging is. Hiermee draag je namelijk direct bij aan de patiëntveiligheid van vele Nederlandse inwoners. Als je hart bij het vakgebied privacy ligt en ook de zorg je interesseert, kun je zeker veel voldoening uit deze functie halen!
Vacature Jurist bij de Rijksoverheid
Amersfoort, Voltijds, Deeltijds, Tijdelijk
Aan de slag als jurist bij de Rijksoverheid? Dat kan! Je gaat werken voor één van de ministeries of uitvoeringsdiensten op het gebied van bestuursrecht, privacyrecht of aanbestedingsrecht.
Vacature Jurist Letselschade
Landelijk, Voltijds, Deeltijds
Wil jij bij een bedrijf aan de slag waarvan je later nog eens zegt, wat was dat een leuke en leerzame tijd, wat hebben we naast serieus werken hard gelachen en wat heb ik er veel connecties gemaakt, misschien wel vrienden voor het leven? Waar geen één zaak hetzelfde is en waar je écht het verschil kan maken voor mensen? Dan is dit misschien wel de vervolgstap voor jou in jouw carrière.

juridische vacatures op social media

In mijn LinkedIn groep Vacatures voor (interim) juristen, op Twitter en Facebook plaats ik ook elke dag de nieuwste juridische vacatures. Je bent van harte uitgenodigd om mij te volgen. 

Hulp nodig bij het solliciteren?

Ik geef individuele sollicitatietrainingen en trainingen aan groepen. Trainingen kunnen op maat gemaakt worden en bestaan uit één of meerdere onderdelen:

  1. Cv sessie
  2. LinkedIn sessie
  3. Schrijven van een motivatiebrief
  4. Netwerken
  5. Jobhunting | vacatures vinden
  6. Voorbereiden op en voeren van het sollicitatiegesprek 

Jouw juridische vacature op deze site?

Hogere response op jouw vacature tegen een scherp tarief? Snel een goede jurist vinden voor jouw organisatie? Debora Richard heeft een groot bereik onder juristen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in detachering van juristen en werving & selectie en executive search. Voor elk vraagstuk een jurist.

In the spotlight

Ben jij (binnenkort) beschikbaar als jurist?

Op LinkedIn deel ik elke week de profielen van beschikbare juristen waar mijn opdrachtgevers erg enthousiast over zijn. Ik zet hen in de spotlight via een statusupdate en op mijn bedrijfspagina, waardoor zij sneller een nieuwe juridische opdracht of baan vinden.

Scroll naar boven