Juridische vacatures

your next step.

Op zoek naar een juridische vacature?

Een baan of opdracht vinden via het netwerk van Debora Richard? Dat kan! Ik ben gespecialiseerd in juridische functies binnen de overheid, het bedrijfsleven en de advocatuur. Hieronder kun je op rechtsgebied en trefwoord zoeken. Staat jouw droombaan er niet tussen? Schrijf je dan in en ontvang passende juridische vacatures.

Jouw juridische vacature op deze site?

Hogere response op jouw vacature tegen een scherp tarief? Snel een goede jurist vinden voor jouw organisatie? Debora Richard heeft een groot bereik onder juristen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in detachering van juristen en werving & selectie en executive search. Voor elk vraagstuk een jurist.

vacatures

Vacature juridisch adviseur openbare Ruimte gemeente (vaste positie) - ingevuld
Regio Gelderland, Voltijds, Deeltijds
Zoek jij diversiteit in je werk? Een baan waarbij je het ene moment bezig bent met een overhangende tak en daarna aansluit bij een overleg over een groot contract met een bekabelaar? Ligt jouw hart bij een combinatie van bestuursrecht en privaatrecht? En wil je graag werk dat ertoe doet? Dan ben jij onze nieuwe Jurist openbare Ruimte!
Vacature Juristen Civiel recht & Bestuursrecht (vaste posities)
Groningen, Voltijds, Deeltijds
Voor een rechtsbijstandverzekeraar in het hoge noorden zoek ik naar enthousiaste, ambitieuze en ervaren juristen. Wil jij samen met je collega's onze klanten rechtstreeks persoonlijke en deskundige hulp bieden in juridische kwesties? Vind je net als wij hard werken en tegelijkertijd plezier maken belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vacature algemeen jurist | advies jurist (vaste positie) - ingevuld
Zwolle, Voltijds, Deeltijds
Voor een bruisende gemeente in Overijssel ben ik op zoek naar een algemeen jurist / adviesjurist. Heb jij bijv. recent de Randstad verlaten en ben je op zoek naar een inhoudelijk uitdagende functie bij een ambitieuze gemeente in Overijssel? Dan zoek ik jou! Het betreft een vaste positie voor in ieder geval 2 jaar.
Vacature Jurist burgerlijk recht/ financieel recht
Utrecht, Voltijds
Ben jij een jurist met praktijkervaring op het gebied van burgerlijk recht en/ of financieel recht en ben jij op zoek naar een afwisselende baan met veel impact in de hypotheeksector? Reageer dan snel!
Vacature Senior Bedrijfsjurist overheid
Den Haag, Voltijds, Deeltijds
Voel jij je als een vis in het water in een dynamische projectorganisatie en heb je hart voor de publieke zaak? Heb je een brede juridische kennis en schakel je graag tussen gevarieerde casussen? Dan ben jij de senior bedrijfsjurist die we zoeken!

juridische vacatures op social media

In mijn LinkedIn groep Vacatures voor (interim) juristen, op Twitter en Facebook plaats ik ook elke dag de nieuwste juridische vacatures. Je bent van harte uitgenodigd om mij te volgen. 

Hulp nodig bij het solliciteren?

Ik geef individuele sollicitatietrainingen en trainingen aan groepen. Trainingen kunnen op maat gemaakt worden en bestaan uit één of meerdere onderdelen:

  1. Cv sessie
  2. LinkedIn sessie
  3. Schrijven van een motivatiebrief
  4. Netwerken
  5. Jobhunting | vacatures vinden
  6. Voorbereiden op en voeren van het sollicitatiegesprek 

Jouw juridische vacature op deze site?

Hogere response op jouw vacature tegen een scherp tarief? Snel een goede jurist vinden voor jouw organisatie? Debora Richard heeft een groot bereik onder juristen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in detachering van juristen en werving & selectie en executive search. Voor elk vraagstuk een jurist.

In the spotlight

Ben jij (binnenkort) beschikbaar als jurist?

Op LinkedIn deel ik elke week de profielen van beschikbare juristen waar mijn opdrachtgevers erg enthousiast over zijn. Ik zet hen in de spotlight via een statusupdate en op mijn bedrijfspagina, waardoor zij sneller een nieuwe juridische opdracht of baan vinden.

Scroll naar boven