een juridische Vacature plaatsen

jouw jurist binnen handbereik.

Meer reacties op jouw juridische vacature? Dat kan!

Heb je een vacature jurist, vacature advocaat, vacature bedrijfsjurist, vacature Legal counsel, vacature director Legal, vacature manager juridische zaken of vacature juridisch medewerker? En wil je meer kwalitatief goede reacties ontvangen op jouw juridische vacature? Lees dan verder.

Ik werk voor de overheid, het bedrijfsleven en de advocatuur. En plaats dagelijks nieuwe juridische vacatures, veelal in opdracht, op mijn website, op mijn LinkedIn profiel (> 30.000 connecties), in mijn LinkedIn groep Vacatures voor (interim) juristen (meer dan 7.100 leden) en Facebookgroep voor juristen (meer dan 15.300 leden).

Juristen bezoeken deze website en groep goed. Zowel actief als latent werkzoekende juristen. Van pas afgestudeerd tot zeer ervaren. Juristen op zoek naar een vaste baan of juist een opdracht. Ik heb een groot bereik onder juristen. Resultaat? Het aantal reacties op jouw vacature is hoger dan normaal.

Neem contact op voor de mogelijkheden van het plaatsen van een vacature via info@deborarichard.nl of 06 365 72 0 73. Een juridische vacature plaats je al voor € 149,- (exclusief btw) in de Facebookgroep en LinkedIngroep en voor € 50,- extra ook op mijn website en Google for Jobs.

Deborarichard.nl onderscheidt zich van andere juridische vacaturesites doordat ik ook direct voor jou op zoek kan gaan naar de beste jurist voor jouw vacature.

Scroll naar boven