SNEL EEN TOPMANAGER IN HUIS.

interim managers

Interim managers

SNEL EEN TOPMANAGER IN HUIS.

Op zoek naar de beste manager voor jouw organisatie?

Heb je nu of binnenkort een (interim) manager nodig? Dat kan! Debora Richard heeft een bewezen trackrecord op het gebied van detachering, executive search en werving & selectie van managers. 

een manager inhuren?

Heb je een interim manager nodig? Omdat een manager onverwachts vertrekt, met zwangerschapsverlof gaat of ziek wordt? Heb je een specifiek programma of project waar je een leider voor zoekt? Dan wordt het hoog tijd voor een interim manager uit het netwerk van Debora Richard. Dit netwerk van managers is in 20 jaar zorgvuldig opgebouwd, waardoor alleen de beste interim managers aan jou worden voorgesteld. Ik werk samen met managers die warm worden aanbevolen door mijn opdrachtgevers. Door regelmatig contact te hebben met deze managers weet ik ook direct of er een manager beschikbaar is met de kennis en ervaring die jij zoekt. En dat is fijn, want jij bent gebaat bij continuïteit binnen jouw organisatie. 

Naast interim oplossingen bied ik ook executive search | werving & selectie aan. Interessant als je een vaste invulling voor een management positie zoekt.

Op deze pagina kunnen managers aangeven dat zij beschikbaar zijn voor een nieuwe baan of opdracht. Wellicht staat de manager die jij zoekt hier al tussen!

de Voordelen van een manager inhuren via Debora Richard

Ervaring

Sinds 2002 heb ik duizenden gesprekken gevoerd met managers binnen de overheid en het bedrijfsleven. In die tijd heb ik een netwerk opgebouwd van meer dan 14.000 connecties. Deze connecties zijn voornamelijk werkzaam binnen de branches Legal, Arbeidsbemiddeling, HR en Overheid. Als geen ander kan ik met jou meedenken en de vertaalslag maken van jouw inhuurbehoefte naar een passende oplossing; een manager die jou het werk uit handen neemt! Ik kom vaak met oplossingen waar je zelf niet aan gedacht hebt.

De beste interim manager

“Debora Richard” heeft een zeer groot netwerk van en bereik onder managers in Nederland. Startende zzp managers worden door collega managers doorverwezen naar mij. Een resultaat van jarenlange werkervaring binnen de detachering. Met het grootste plezier heb ik kennisgemaakt en contact onderhouden met duizenden managers, waaraan ik voor een groot gedeelte goede kandidaten heb geleverd, maar waarvoor ik ook interessante opdrachten heb verzorgd. Door mijn goede interview- en selectietechnieken weet ik feilloos welke manager qua ervaring, kennis en vaardigheden op jouw opdracht past.

Topmanagers

De managers die ik bemiddel hebben een bewezen trackrecord binnen de overheid of het bedrijfsleven. 

Stuk voor stuk goede coaches, geen micromanagers. Zij creëeren een veilige omgeving, luisteren, motiveren, geven feedback, zijn betrokken, hebben een visie, zien het grote plaatje en durven keuzes te maken.

Tevreden opdrachtgevers

Opdrachtgevers die via mij een manager hebben ingehuurd zijn tevreden opdrachtgevers. Daar is het mij om te doen. De managers die ik bemiddel brengen altijd iets extra’s mee. Ik ben al 15 jaar een betrouwbare partner voor de gehele (Rijks)overheid en het bedrijfsleven.

persoonlijk contact - 1 aanspreekpunt

Het is heel vervelend om je steeds opnieuw te moeten voorstellen aan een nieuwe accountmanager of consultant van een bemiddelingsbureau. Bij “Debora Richard” heb je slechts een aanspreekpunt, namelijk Debora Richard. Zo hoef je niet keer op keer te vertellen hoe jouw organisatie er uit ziet, hoeveel mensen er werken, hoe jouw ideale manager eruit ziet, etc. Met één belletje heb je direct de juiste persoon te pakken en dat schakelt lekker snel.

Snelheid

Vaak krijg je mij direct aan de lijn of meteen een e-mail terug als je schriftelijk contact opneemt. Wij hebben dezelfde dag nog contact over de mogelijkheden van het inhuren van een manager. Binnen 48 uur stel ik een selectie voor van managers, die direct beschikbaar zijn. De managers uit mijn netwerk zijn flexibel inzetbaar, van 8 tot 40 uur per week.

detachering met overname

Wanneer je op zoek bent naar een vaste manager, maar eerst wat langer de tijd wilt hebben om te kijken of een manager ook goed binnen jouw organisatie past, kun je kiezen voor een deta-vastconstructie. In dit geval kun je de manager na een vooraf afgesproken periode van inhuur rechtstreeks in dienst nemen. Neem voor de voorwaarden contact op met mij.

Executive search | werving & selectie

Liever toch meteen een manager in vaste dienst? In mijn aanpak staan snelheid, discretie en kwaliteit voorop. Binnen 2 weken kan ik vaak al een shortlist van goede managers aanleveren. Ik werk op “no cure no pay”-basis, waardoor de fee pas in rekening wordt gebracht als de kandidaat start. Deze fee bedraagt 22% van het jaarsalaris inclusief emolumenten. Mocht een kandidaat binnen 3 maanden jouw organisatie verlaten, dan ga ik kosteloos op zoek naar een nieuwe manager. Je hoeft de opdracht niet exclusief bij mij uit te zetten, immers, het gaat mij erom dat jij als opdrachtgever snel en goed geholpen wordt.

Scherpe tarieven

In tegenstelling tot grote bureaus heb ik lage overheadkosten, waar jij van profiteert als opdrachtgever.

Samenwerking grote bureaus

Voor detacheringsbureaus is het interessant om samen te werken met “Debora Richard”, zeker in het kader van aanbestedingen en raamovereenkomsten. Wil je meer informatie hierover, neem dan gerust contact met mij op.

werkwijze

Stap 1: inhuurbehoefte - contact

Bij behoefte aan een interim manager neem je contact met mij op. Als je mij niet direct aan de lijn krijgt, bel ik dezelfde dag terug. Bij contact via mail, neem ik dezelfde dag contact op. Neem ook alvast een kijkje op de pagina beschikbare managers

Stap 2: inventariseren vacature

Vervolgens inventariseer ik jouw aanvraag. Dit kan telefonisch, maar ik kom ook graag bij jou langs. Hierdoor krijg ik een volledig beeld van de functie, de werkomgeving en ontwikkelingen binnen jouw organisatie.

Stap 3: plaatsing management vacatures op mijn website en linkedin

Ik schrijf vervolgens een wervende vacaturetekst, plaats deze op mijn website en deel de vacature binnen mijn LinkedIn netwerk van meer dan 14.000 connecties. Ook plaats ik de vacature in mijn LinkedIn groep “Vacatures voor (interim) managers“.

Stap 4: sourcing van managers

In mijn geavanceerde zoeksysteem kijk ik welke manager met de juiste kennis, ervaring en vaardigheden voor de opdracht beschikbaar is. Ook maak ik gebruik van mijn connecties op LinkedIn om voor jou de beste oplossing te vinden.

Stap 5: matching van managers

Door een grondige inventarisatie van jouw vacature weet ik wat je zoekt. Ik kijk niet alleen naar kennis en ervaring, maar vooral ook naar het type manager, de persoon en competenties. Alleen managers die voor > 95% matchen, stel ik aan jou voor. Deze managers zijn gescreend en worden warm aanbevolen door mijn opdrachtgevers.

Stap 6: de offerte

Je krijgt van mij binnen 48 uur de cv’s van de top 3 beschikbare managers toegestuurd, tenzij er minder matches zijn. Inclusief uurtarief en beschikbaarheid. Ik lever alleen kwaliteit. Vind ik geen geschikte én beschikbare manager, dan ben ik daar transparant in en geef ik de opdracht terug.

Stap 7: Kennismaking met de manager

Een kennismakingsgesprek kan op korte termijn worden ingepland. Indien mogelijk ben ik graag aanwezig bij het gesprek, zodat de lijnen kort blijven, verwachtingen helder zijn en er snel geschakeld kan worden als je de manager wilt inhuren.

Stap 8: het contract

Je wilt de door mij voorgestelde manager inhuren. De afspraken leggen wij vast in een overeenkomst van opdracht, die ik voor ons kan opstellen. Gebruik je liever een eigen format, dan kan dat natuurlijk ook.

Stap 9: Tijdens de opdracht

Samen met jou stem ik de frequentie af van de contactmomenten die wij hebben. Het gaat erom dat je ontlast wordt en niet opgezadeld met onnodige afspraken. Mijn uitgangspunt is om minimaal 1 keer per kwartaal langs te komen en de ontwikkelingen te bespreken. Uiteraard ben ik altijd telefonisch of per mail bereikbaar voor vragen. Daarnaast zal ik regelmatig contact hebben met de manager die je hebt ingehuurd, zodat de verwachtingen over en weer helder blijven.

Stap 10: afronding opdracht

Om de continuïteit voor jouw organisatie te borgen, maakt de ingehuurde manager een overdrachtsdossier. Dit dossier neemt de manager bij vertrek persoonlijk door met de manager die taken, verantwoordelijkheden of resultaten van hem/haar overnemen. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan worden deze ter plekke beantwoord of opgelost.

Scroll naar boven