executive search | werving & selectie managers

executive search |
werving & selectie
managers

topmanagers met impact.

Op zoek naar de beste manager voor jouw organisatie?

Debora Richard is specialist op het gebied van executive search en werving & selectie en helpt managers bij het zetten van de juiste vervolgstap in hun carrière. Voor mijn opdrachtgevers vind ik daardoor vaak snel de allerbeste manager.

20 jaar ervaring
15 JAAR ERVARING
20 jaar ervaring
NETWERK > 14.000
20 jaar ervaring
SLAGINGSPERCENTAGE = 100%

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Debora Richard?

Debora Richard heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Sinds 2002 heb ik duizenden gesprekken gevoerd met managers binnen de overheid en het bedrijfsleven. Vaak worden managers door vakcollega’s doorverwezen naar mij op het moment dat zij op zoek zijn naar een nieuwe management positie. Met mijn ervaring, excellente sourcing skills en omvangrijke netwerk vind ik voor elke positie een topmanager waar jij als opdrachtgever blij van wordt.

razendsnel

deskundig

discreet

betrokken

succesvol

succesvolle werkwijze

contact

Als jij een vacature hebt voor een manager, directeur of teamleider neem je contact met mij op. Krijg je mij niet direct aan de lijn krijgt, dan bel ik jou dezelfde dag terug. Bij contact via mail krijg je dezelfde dag antwoord. 
Neem ook alvast een kijkje op de pagina beschikbare managers.

inventariseren vacature

Vervolgens inventariseer ik jouw aanvraag. Dit kan telefonisch, maar ik kom liever bij jou langs. Hierdoor krijg ik een volledig beeld van de functie, de werkomgeving en ontwikkelingen binnen jouw organisatie. Het is voor mij belangrijk dat ik de cultuur leer kennen binnen jouw organisatie. We scherpen samen het functieprofiel aan. Naast de kennis en ervaring die de manager in huis moet hebben, kijk ik vooral ook of de manager qua competenties en persoon binnen de beoogde rol en jouw organisatie past.

Opstellen en plaatsen vacature

In nauw overleg kan ik voor jou een vacaturetekst opstellen of aanpassen. De vacature plaats ik kosteloos op mijn website en op mijn LinkedIn pagina.

Search

Ik benader kandidaten doorlopend (pro)actief, ook zonder dat er een concrete vacature is. Hierdoor kan ik snel de juiste manager leveren. Daarnaast search ik in mijn kandidatenbestand en op LinkedIn naar de beste manager voor jouw openstaande positie.

shortlist

Binnen 2 weken kan ik vaak al een shortlist van goede managers aanleveren. Deze kandidaten zijn uitvoerig door mij gesproken en gescreend en goed geïnformeerd over de functie, het team en de organisatie. 

No cure no pay

Ik werk op “no cure no pay”-basis, waardoor de fee pas in rekening wordt gebracht als de kandidaat start. Deze fee bedraagt 22% van het jaarsalaris inclusief emolumenten. Je hoeft de opdracht niet exclusief bij mij uit te zetten, immers, het gaat mij erom dat jij als opdrachtgever snel en goed geholpen wordt.

persoonlijk contact - 1 aanspreekpunt

Het is heel vervelend om je steeds opnieuw te moeten voorstellen aan een nieuwe consultant van een bureau. Bij Debora Richard heb je slechts een aanspreekpunt, namelijk Debora Richard. Zo hoef je niet keer op keer te vertellen hoe jouw organisatie er uit ziet, wat jouw verwachtingen zijn, etc. Met één belletje heb je direct de juiste persoon te pakken en dat schakelt lekker snel.

Waarom kiezen managers voor Debora Richard?

Kennis van de markt

In 20 jaar tijd heb ik een groot, waardevol netwerk opgebouwd binnen de overheid en het bedrijfsleven. Bij veel organisaties ben ik kind aan huis en kom ik graag over de vloer. Binnenkomende vacatures plaats ik meestal op mijn website. Het komt voor dat ik een vacature niet plaats, omdat deze vertrouwelijk van aard is. Neem dus vooral ook contact met mij op als je geen passende vacature ziet staan. Ook plaats ik vacatures in mijn LinkedIn groep “Vacatures voor (interim) managers“.

Loopbaanadvies

Ik ben geen cv-schuiver, maar luister naar jou. Wie ben je, wat kan je en wat wil jij echt? En hoe bereik je dat? Vragen waar we eerst samen bij stil staan voordat ik aan de slag ga voor jou.

Betrokken en discreet

Voor mij is een kandidaat geen nummer. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de managers die ik spreek en vind dat het leukste wat er is. Deze gesprekken zijn vanzelfsprekend vertrouwelijk.

Sollicitatiecoach

Heb ik een positie voor jou binnengekregen waar jij enthousiast over bent, dan zorgen we er samen voor dat elk onderdeel van jouw vakmanschap helder op jouw cv staat. Word je uitgenodigd door een van mijn opdrachtgevers, dan bereid ik jou tot in de puntjes voor op het gesprek. Is solliciteren niet jouw tweede natuur of heb je dit al lang niet gedaan, dan oefenen wij het sollicitatiegesprek samen. Het is belangrijk dat jouw toekomstige werkgever ziet wie jij bent en dat hij/zij na het gesprek weet wat jij in je mars hebt.

Scroll naar boven