Vacature juridisch adviseur openbare Ruimte gemeente (vaste positie) - ingevuld

Omschrijving

Voor een grote gemeente (>120.000 inwoners, centraal gelegen) met een levendig centrum in de stad en een prachtig buitengebied zoek ik een jurist, vaste invulling!

Zoek jij diversiteit in je werk? Een baan waarbij je het ene moment bezig bent met een overhangende tak en daarna aansluit bij een overleg over een groot contract met een bekabelaar? Ligt jouw hart bij een combinatie van bestuursrecht en privaatrecht? En wil je graag werk dat ertoe doet? Dan ben jij onze nieuwe Jurist openbare Ruimte!

Wat ga je doen?

Dit is een functie voor een ervaren jurist die meer wil doen dan enkel de wet toepassen. We zoeken een creatieve denker die de vaardigheden heeft om met heel diverse belanghebbenden het juiste gesprek aan te gaan. Een gesprek op de juiste toon en die toon kan telkens anders zijn. Jouw dag als jurist is geslaagd als je successen boekt in langslepende handhavingsprocedures, een doorbraak hebt in het gesprek met een burger of een wethouder hebt overtuigd van de slimste manier om het beleid in te richten. Je hebt ervaring met zowel bestuursrecht als privaatrecht en je houdt van samenwerken met andere disciplines. Natuurlijk ben je als adviseur betrokken bij de beleidsmatige aspecten van vergunningverlening en handhaving, de coördinatie van kabels en leidingen, diverse vormen van gebruik van gemeentegrond en ben je de gemeentebrede vraagbaak over de spelregels in de openbare ruimte. Het opstellen van heldere en praktische overeenkomsten gaat je goed af. Belangrijke onderwerpen zijn onder andere: kabels en leidingen, reclame-uitingen, huurovereenkomsten, incasso vorderingen, Wob-verzoeken, handhavingszaken, Wet op de lijkbezorging, leges, zakelijke rechten, contracten, Wegenwet (openbaarheid van wegen).

Wat neem je mee?

Als Jurist Openbare Ruimte ben je een adviseur met flinke senioriteit. Je bent flexibel waar dat kan en standvastig waar dat moet. Je zoekt de samenwerking, maar bent assertief genoeg om onze organisatie stevig te vertegenwoordigen. Je snapt de bestuurlijke gevoeligheden en kan schakelen tussen diverse belangen. Je werkt gestructureerd, maar bekijkt je zaken vooral vanuit de menselijke kant. En natuurlijk heb je een goed gevoel voor humor! Verder beschik je over:

  • Wo-niveau;
  • ruime kennis van en ervaring met bestuursrecht;
  • ruime kennis van en ervaring met privaatrecht;
  • kennis en ervaring met het opstellen en redigeren van regelgeving;
  • kennis van en ervaring met staatssteunrecht/ aanbestedingsrecht zijn een pré.
What's in it for you?

Je komt terecht in een enthousiast en professioneel team: innovatief, toegankelijk, vakvolwassen en informeel. Ze houden van gezelligheid en kijken naar elkaar om. Verder:

  • Een salaris van maximaal schaal 11 (maximaal € 5.372,- bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring;
  • Een functie voor 32-36 uur per week.
  • Het betreft een contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast contract;
  • Een Individueel Keuze Budget (IKB) met daarin vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk verlof en levenslooptoelage. Dit is een vrij besteedbaar budget van circa 17% van jouw bruto jaarsalaris.
  • Er is alle ruimte voor plaats- en tijdonafhankelijk werken én flexibele werktijden.
Interesse?

Stuur dan z.s.m. jouw cv naar info@deborarichard.nl of bel 0636572073

Type dienstverband
Voltijds, Deeltijds
Startdatum vacature
In overleg, z.s.m.
Looptijd vacature
1 jaar, met uitzicht op vast
Industrie / Sector
Overheid
Werklocatie
Barchman Wuytierslaan 10, Regio Gelderland, Gelderland, 3818 LH, Nederland
Aantal uren per week
32-36
Basis salaris
€3200-€5372 Per maand
Scholing

Wo-rechten

Geplaatst op:
13 juni 2022
Geldig tot
31 augustus 2022
Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!