Vacature bedrijfsjurist (vaste positie)

Iets voor jou?

Ben jij een ervaren business partner en jurist met ruime kennis van ondernemings- en contractenrecht? Wil jij werken binnen een mooie organisatie die volop in ontwikkeling is? Lees dan snel verder!

Als bedrijfsjurist maak jij onderdeel uit van het Bestuursbureau. Het doel van het Bestuursbureau is het geven van optimale ondersteuning op bestuurlijk en beleidsvoorbereidend gebied, zodanig dat de Raad van Bestuur effectief en efficiënt haar besluitvormende rol kan vervullen. De functies binnen het Bestuursbureau vervullen een centrale rol binnen de organisatie op het gebied van kaderstelling, advisering, organisatieontwikkeling, risicomanagement en corporate communicatie.

Wat ga je doen?

Recht is altijd in beweging. Je houdt nieuwe en gewijzigde wet- en regelgeving en jurisprudentie daarom nauwlettend in de gaten. Met gemak zorg jij ervoor dat veranderingen op juridisch gebied worden doorgevoerd. Je ondersteunt en adviseert niet alleen bij uiteenlopende juridische vraagstukken maar fungeert ook als sparringpartner voor het management, de directie en het bestuur. Door jouw scherpe blik signaleer je juridische kwesties in een vroeg stadium en kom je met een passend advies. Ook de juridische vormgeving van contracten en het vertegenwoordigen van de organisatie tijdens (gerechtelijke) procedures is helemaal aan jou besteed. Kortom, een uitdagende, zelfstandige rol waarin jij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het vergroten van het juridisch bewustzijn van onze organisatie.

Wat neem je mee?

Jij weet met jouw juridisch talent en analytisch vermogen pragmatische oplossingen te vinden. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match:

 • Je hebt een afgeronde wo opleiding Rechten.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als advocaat of jurist.
 • Je hebt ervaring met procesvoering (burgerlijk recht).
 • Je hebt ervaring met strategisch en juridisch advieswerk.
 • Je hebt een helikopterview om o.a. de complexiteit en de verschillende belangen te kunnen duiden.
 • Actuele kennis van ondernemingsrecht, contractenrecht en aanbestedingsrecht is een pré.
What's in it for you?

Je komt terecht in een fijn, hecht team. Tegelijk ben je onderdeel van iets groters: met 3000 collega’s - in allerlei specialismen - maken we het verschil voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 4.441,- tot € 7.363,- o.b.v. basis van een 36-urige werkweek. Dit valt onder de cao Sociaal Werk schaal 11.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan de organisatie je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.
Interesse?

Neem dan z.s.m. contact op met Debora Richard via 0636572073 of info@deborarichard.nl.

Type dienstverband
Voltijds, Deeltijds
Startdatum vacature
In overleg, z.s.m.
Soort vacature
Vaste positie
Industrie / Sector
Zorg & welzijn
Werklocatie
Barchman Wuytierslaan 10, Regio Rotterdam, Zuid-Holland, 3818 LH, Nederland
Aantal uren per week
32-36
Basis salaris
€4.441-€7.363 Per maand
Scholing

Wo-rechten

Ervaring

> 5 jaar

Geplaatst op:
13 oktober 2022
Reageren kan tot
30 september 2022
Close modal window

Functie:Vacature bedrijfsjurist (vaste positie)

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!